Selskabslokaler

​Leder I efter selskabslokaler til bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller firmaarrangement i nærheden af Roskilde, så er Osted Kro & Hotel i Lejre en oplagt mulighed.

Vores selskabslokaler er velegnede til både større og mindre selskaber i størrelsesordenen 15-225 personer, og vi har mulighed for at tilpasse indretningen i lokalet til jeres ønsker og behov.

Arrangement med alt inklusiv

Vi kan sørge for både mad og drikke til festen, og det er helt op til jer, om I ønsker en stor treretters menu, buffet med natmad eller noget helt tredje. Vores køkken kan levere en bred vifte af lækre retter.

Derudover har vi også et omfattende vinkort og diverse øl og vand, ligesom I også kan få inkluderet serveringspersonale i lejen af selskabslokaler, hvis I ønsker det.

Bestil selskabslokale

Ring til os på tlf. 46 49 70 41 for at høre nærmere om, hvilke selskabslokaler vi kan tilbyde, eller hvis I ellers har spørgsmål til, hvordan vi kan skabe det ideelle arrangement for jer.

Sammen finder vi frem til, hvad jeres gæster skal bydes på, og vi kommer gerne med gode råd, hvis I ønsker lidt inspiration.

​Hotel Osted

Hovedvejen 151 B
4320 Lejre 


Tlf.: 46 49 70 41

E-mail: inf@perhollaender.dk
CVR: 38600419

Reservation af værelse

Værelser skal forud bestilles !!!

Ring venligst på 46 49 70 41

for at lave en reservation.​

Åbningstider

Hotellet er ubemandet.